Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 1 (2018)

söndag 7 januari, kl 21:44 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på ödesdigert ögonblick, ny originstory, oväntad kyss, Black Canarys hjältedåd och general Ursus. Mycket nöje!

Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey #2
(Marvel Comics)

Leinil Francis Yus snygga omslag för tankarna till det ödesdigra ögonblicket i X-Men #137 (september 1980) vilket fortfarande ger mig gåshud.

Rise of the Black Panther #1 (Marvel Comics)

Ta-Nehisi Coates har fått i uppdrag att berätta en ny reviderad originstory till Black Panther, lagom till filmen och allt, och Brian Stelfreeze härliga komposition lovar gott.

Hawkeye #14 (Marvel Comics)

”It’s not what it looks like!” som omslaget säger och det får vi verkligen hoppas. Julian Totino Tedesco fortsätter att leverera asgrymma omslag till Hawkeye och den senaste arcen ”Family Reunion”.

Green Arrow #36 (DC Comics)

Black Canary räddar Green Arrow från havets djup i detta underbara omslag av Juan Ferreyra.

Planet of the Apes: Ursus #1 (BOOM! Studios)

Veckans favorit går till Paolo Rivera och en uppvisning hur man gör ett fantastiskt omslag. Härliga färger, skön symbolik och ett ondskefullt smil från general Ursus. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...