Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 23 (2018)

söndag 10 juni, kl 23:10 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på radarpar, Space-Explorer Supreme, Hellboy, läskig hommage och asgrymma Glory Owen. Mycket nöje!

Deadpool #1 (Marvel Comics)

Jag har precis hämtat mig efter att ha sett Deadpool 2 (som var minst lika bra som första filmen) och därför börjar vi Veckans omslag med Jerome Opeñas snygga variantomslag till Deadpool #1 med radarparet Cabel och Merc with a Mouth.

Doctor Strange #1 (Marvel Comics)

Nystart av Doctor Strange igen och Gabriele Dell’ottos härligt röda och magiska omslag fångar verkligen min uppmärksamhet.

Hellboy and the B.P.R.D.: 1955 Tpb
(Dark Horse Comics)

Jag brukar inte ta med samlingsutgåvor i Veckans omslag men kan inte motstå ett nytt mästerligt omslag av Paolo Rivera till Hellboy and the B.P.R.D.: 1955.

The Immortal Hulk #1 (Marvel Comics)

Som jag saknat Bruce Banner och Hulk och Alex Ross läskiga omslag till The Immortal Hulk #1 är en läskig hommage till Marie Severins klassiska omslag till The Incredible Hulk #105 (1968) som jag sent kommer att glömma.

Death or Glory #2 (Image Comics)

Även om jag var lite ljum i min kritik av Rick Remender och Bengals titel Death or Glory så faller jag pladask för Julian Totino Tedescos asgrymma och ascoola variantomslag med Glory Owen i fokus. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...