Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 26 (2018)

söndag 1 juli, kl 23:44 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på färgprakt, Thor, förlorade världar, Spider-Man-hommage och två delar av samma mynt. Mycket nöje!

Black Cloud #10 (Image Comics)

Först ut har vi Greg Hinkles omslag till Black Cloud och det är inte bara själva kompositionen som tilltalar mig utan också Matt Wilsons fantastiska färgfyrverkeri.

Thor #2 (Marvel Comics)

Seriöst! Jag längtar ihjäl mig efter att få sätta tänderna i Jason Aarons nya Thor-run med Mike Del Mundo som tecknare. Redan i Weirdworld täljde de guld tillsammans och det här omslaget har allt jag önskar mig av en Thor-titel och lite till.

Astro City #52 (Vertigo)

Alex Ross asgrymma omslag till sista numret av Astro City (för den här gången) bjuder på sedvanlig skönhet och fantasirikedom.

Kill or Be Killed #20 (Image Comics)

Sean Phillips omslag till sista numret av Kill or Be Killed är en klassisk hommage till John Romita Sr.:s klassiska omslag till Amazing Spider-Man #50 (”Spider-Man No More!”) med skillnaden att Dylan lyser av självförtroende jämfört med den modfällde Peter Parker.

Batgirl #24 (DC Comics)

Veckans favorit går till Joshua Middletons briljanta variantomslag till Batgirl #24 där vår hjälte möter Two-Face. Underbar komposition och sköna detaljer. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...