Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 18 (2019)

söndag 5 maj, kl 21:57 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Lagens väktare, Zatanna, perfekt Ms. Marvel, Giant Days och trollkarlen Art Adams. Mycket nöje!

Justice League #23 (DC Comics)

Jerome Opeña har en mycket karaktäristisk stil som jag verkligen gillar, som här i denna laguppställning av Justice League.

Young Justice #5 (DC Comics)

Kris Anka levererar ett mycket slickt omslag med sköna linjer och härlig färgläggning.

Marvel Team-Up #2 (Marvel Comics)

När vi ändå snackar karaktäristisk stil så verkar Tradd Moore vara som klippt och skuren att teckna Ms. Marvel. Härligt ”over the top” och alldeles underbart på samma gång.

Giant Days #50 (BOOM! Box)

Jag ligger hopplöst efter i mina recensioner av Giant Days som nu kommit fram till #50 och som dessutom återigen fick en Eisnernominering att skryta med. En av styrkorna med John Allison och Max Sarins underbara ”slice-of-life”-serie är trion Susan, Esther och Daisys väl utmejslade karaktärer som här fångas perfekt.

The War of the Realms #3 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till ett omslag till ytterligare ett Marvel-event som jag är totalt ointresserad av men Arthur Adams fantastiska omslag innehåller så sjukt mycket lager av detaljrika härligheter att det är omöjligt att motstå. Spåren i snön, räfflorna på stenen, Caps snygga vinterjacka, Cage med Thors hammare, vad har Spider-Man på huvudet?, varför är Wolverine inte vinterklädd?, vad har hänt med Thor?, kolla in alla grejer isjätten har i bältet, och så vidare.

Det var allt för den här veckan. Tiden räckte inte till för recensioner men jag har många på gång så om allt går väl nästa vecka blir det recensioner på fyra intressanta serier från 2018, nämligen Shanghai Red, Crowded, The Weatherman och Die. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...