Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 41 (2021)

söndag 17 oktober, kl 21:16 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på cityakuten i rymden, Quinones, trauma samt Hulk-avslutning. Mycket nöje!

ET-ER #1 (AWA Studios)

Först ut har vi glad överraskning i form av den nya titeln ET-ER från AWA Studios som kort och gott är Cityakuten i rymden. Andrew Robinson står för det komiska omslaget och det ser ut som en titel helt i min smak.

Batman ’89 #3 (DC Comics)

Joe Quinones är en fenomenal tecknare som inte hinner teckna lika ofta på grund av olika chefpositioner inom Marvelkoncernen men när han väl gör det är det underbart.

The Amazing Spider-Man #76 (Marvel Comics)

Näst på tur är Arthur Adams och en dyster sjukhusbild med Spider-Man och den förkrossade Mary Jane vid hans sida. Dramatiskt och gripande.

The Immortal Hulk #50 (Marvel Comics)

Al Ewing och Joe Bennett avslutar sin succéserie The Immortal Hulk med #50 och en rad fina variantomslag av vilka detta av Mr. Garcin är min favorit.

The Immortal Hulk #50 (Marvel Comics)

Avslutningsvis finns det dock inga variantomslag i världen som kan mäta sig med Alex Ross alster när han är i toppform vilket han varit under hela seriens gång. Efter en imponerande svit med 50 omslag går han i mål med flaggan i topp och detta omslag är en värdig vinnare av titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...