Nyheter och tips

Nyrelease av Aliens i maj

fredag 27 mars, kl 14:32 av 0 kommentarer

aliens_no1I början av 90-talet, när jag var i 14-årsåldern, fanns det inte särskilt mycket som kunde nå upp till samma peppnivåer som Aliens. Specialversionen av filmen gick varm i VHS-spelaren, och när svenska tidningar som Magnum och Magnum Special började ha med Aliens-serier gjorde man ju i princip ned sig av rymdmonsterpepp.

Det är nu, lagom till 30-årsjubileet av Ridley Scotts Alien, dags för Dark Horse Comics att lansera en ny version av Aliens i serieform. Kan väl inte påstå att jag känner riktigt samma nedsolkande pepp som för cirka 17 år sedan, men kan väl tänka mig att kolla in första numret bara av ren nyfikenhet. Den 27 maj får vi se vad nya Aliens har att komma med, och om det inte finns någon som hör dig skrika i rymden.

aliens_no1_2

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...