Film /Nyheter och tips

Ultimate Skarsgård

onsdag 6 maj, kl 13:00 av 6 kommentarer

thorx2

Kevin Feige på Marvel Studios läskar oss med löften om att avslöja delar av rollbesättningen för kommande Thor -filmatiseringen redan inom en månad ”eller så”. Får väl se hur det blir med den saken, men spännande är det. Hur skulle Alexander Skarsgård egentligen se ut som Thor? Mina pengar ligger på ”rätt frän”. Som Ultimate Thor skulle han ju vara klippt och skuren, och det har jag bildbevis på. (Det här kanske rentav skulle kunna bli en tävling, gissar på att kidsen därute har klart galnare Photoshop skillz än undertecknad…) Hur som helst hittar du mer om Thor, Avengers, löften, casting, lockdowns och allt vad det heter borta på Empire. Har du Spotify kan du lyssna på God of Thunder medan du läser. Mmm…

Kommentarer

 1. Tomb says:

  Fast från Skarsgård är det sagt att han inte kommer spela Thor. ”In speaking with E! Online at the Paley Center for Media’s 25th Annual TV Festival last week, Skarsgård was asked about whether or not he’d be playing Thor and he replied with this:

  “No, I don’t think so. I haven’t gotten the call, so…”” Jag tror det blir Tom Hiddleston.

 2. Jonas says:

  Jag tror Skarsgård ändrar sig när han ser den här bilden. Är rätt säker på det faktiskt.

 3. Karin says:

  Tycker att Skarsgård skulle vara grymt fit för rollen, hoppas Branagh inser det och castar honom!

 4. Martin says:

  Jag tror lätt att han skulle funka. Bara att bulka upp lite extra, lång är han ju redan, som en stör. Sedan kör vi Brendan Gleeson som Volstagg (se bild) och Paul Bettany som Loki. Odin är svår, kanske Ed Harris? Å andra sidan brukar jag säga Ed Harris om nästan allting. Men han är bra. Tänk Frank Millers Dark Knight med Ed Harris som åldrad, ärrad Batman. F*n vad fint det vore…

 5. Ferdinand says:

  Hade det varit 90-tal så hade Hulk Hogan fått rollen. Och David Hasselhof hade dykt upp som Nick Fury efter eftertexterna. Tack för att det inte är 90-tal längre.

 6. Jonas says:

  Hallå! Dark Knight Returns görs ju såklart av Harvey Keitel.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...