Nyheter och tips

Previewstips november – Lobo: Highway to Hell #1

tisdag 1 september, kl 21:31 av 3 kommentarer

lobo_highway_to_hell_1_prevPREVIEWSTIPS: Gillar du precis som jag både serier och hårdrock så är det här serien för dig i november. Det här är nämligen den gamle Anthrax-medlemmen Scott Ians debut i seriebranschen. Tillsammans med tecknaren Sam Keith (The Maxx) tar han sig an «the Main Man» med en miniserie i två delar med namnet Lobo: Highway to Hell (som Johan berättade om redan i somras) i vilken Lobo ger sig på självaste Satan själv. Tydligen ska det vara så over the top att du glömmer bort vad top egentligen betydde. Simon Bisley kommer för alltid vara den tecknare som förknippas med Lobo, men utifrån omslaget så ser det som att Keith kan vara en värdig ersättare. Feetal’s Gizz!

Kommentarer

  1. David says:

    Mohaha! Underbart!

  2. petterblue says:

    Gillas!

  3. Ferdinand says:

    Eller hur! Ser verkligen fram mot lite Lobo.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...