Nyheter och tips

Previewstips november – Efter War of Kings kommer Realm of Kings

torsdag 3 september, kl 17:57 av 0 kommentarer

realm_of_kings_imperial_guard_1_prevPREVIEWSTIPS: Trodde ni att Marvel var klara med stora rymdevent efter War of Kings? Icke, för redan i november kommer uppföljaren Realm of Kings. Det inleds med en one-shot med det klyftiga namnet Realm of Kings, tecknad av Leonardo Manco (så Jonas blir glad). Utöver det kommer tie-ins i Nova och Guardians of the Galaxy. Och om inte det räcker så finns även två miniserier att sätta tänderna i, Realm of Kings: Imperial Guard och Realm of Kings: Inhumans. Allt är i vanlig ordning skrivet av Dan Abnett och Andy Lanning, männen bakom i princip allt kosmiskt stuff som kommer från Marvel.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...