Nyheter och tips

Efter Dark Reign kommer Siege?

onsdag 23 september, kl 09:58 av 0 kommentarer

siege_the_cabal_1_prevNi minns det där omslaget av David Finch? Det med Norman ”Iron Patriot” Osborne och Doctor Doom. I och med att Marvels solicitations för december släppts vet vi vad det är, nämligen Siege: The Cabal #1.

THE SIEGE STARTS HERE!! Remember when you were first introduced to the Cabal, the gathering of the most sinister members of the Marvel Universe, and you said to yourself: Well, that’s going to blow up in everyone’s face! Well, you were right and it happens right here!! Norman Osborn faces off with Doctor Doom and his mysterious threat to Doom is revealed. All of this is setting the stage for next month’s explosive event: SIEGE!

Innebär detta att Dark Reign i december officiellt är över? Jag antar att vi snart får veta.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...