Teckna serier

Läxor

torsdag 8 oktober, kl 21:47 av 0 kommentarer

Tiden går och nu har jag varit i USA lite över en månad. Allt går bra och jag stressar än så länge inte sönder mig. Jag vet att vi kommer ha mer krävande arbete framför oss, men det känns relativt lugnt ändå. Det senaste har vi haft 2 till 3 läxor om dagen. Just nu är det mest basgrejer med Photoshop, bläck med pensel, perspektiv och Dr. Martin Dyes (flytande vattenfärg). Det mesta är riktigt roligt, men vattenfärgerna är så otroligt svåra att jobba med. Färgläggning i Photoshop är grymt roligt. Än så länge har vi bara lagt Flats (basfärger), men nästa vecka blir det skuggning och mer avancerat. Bläck med pensel är en vanesak och det kommer krävas mycket träning för att bli klockren. Vi har en pensel som heter Raphael No. 2, den är galet bra men kostar 30 dollar. Quill-pens är något annat jag hatar lite så jag håller mig till Raphael numbero dos när det gäller bläck.


Tänkte för övrigt ge er ett par gamla läxor jag fått tillbaka. En Tarzan jag gjorde till Design-lektionen där vi skulle ha ett klart fokus. Sedan har vi Methods & Materials där vi skulle göra något coolt som vi sedan skulle lägga bläck över. Jag gjorde en egen karaktär jag planerat bli något av en vacker dag. Kommer tillbaka med den bläcklagda versionen när jag får tillbaka den. Imorgon blir det Smurfar och Sci-Fi bilder här. Enjoy!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...