Film

Fantomen kidnappad av idioter!

fredag 9 oktober, kl 22:26 av 8 kommentarer

Först vill jag be om ursäkt om du slösat bort två minuter av ditt liv på att se trailern. Å andra sidan sparar du ca 45 minuter eftersom du garanterat inte kommer att vilja se skiten när den sänds. Förhoppningvis sker detta inte i Sverige. Trailern har varit tillgänglig i över en vecka men jag såg inte den förrän jag blev tipsad om dess existens (jag kunde besparats lidandet) och genomled eländet. Det finns många anledningar till att jag blev arg, ja det blev jag faktiskt. Oavsett att han är en träbock så gillar jag Fantomen. Han har inga superkrafter och en historia ingen annan seriehjälte kan matcha. Karaktären förtjänar bättre.

The Phantom med Billy Zane från 1996 framstår som oerhört trogen orginalet jämfört detta elände. Fantomen ska överta traditionen genom att vakta vid faderns dödsbädd, den enda organisation Fantomen har något band till är Djungelpatrullen osv. Dessutom verkar skådisen som ska gestalta Fantomen extremt irriterande. Å att rata den fina lila dräkten! Å välja någon ful Batman/moppeslyngel outfit! Det får mig att undra vem som operarade bort skaparnas hjärnor. De förtjänar att få det onda märket på hakan. Det här var nog det sämsta jag sett sedan filmen Spacehunter. Skäms!

Kommentarer

 1. Henrik says:

  Retarded…

  Det skjuka är att nördarna här i USA verkar tycka det ser grymt ut på grund av blodet och våldet. Once again… retarded!

 2. Johannes says:

  Lee Falk måste rotera i sin grav nu! Kan vi inte skicka manusförfattarna några årgångar av svenska fantomentidningar från 80-talet, så att de lär sig?

 3. Tomb says:

  Nu har ni ju missat att detta är en Syfy produktion. De får komma undan med sådant här. 🙂 De har ju bland annat givit oss sådana filmer som Rise of the Gargoyles och andra gulliga b-filmer.

 4. Dennis says:

  Jag hoppas innerligt att detta är ett försenat aprilskämt, för detta kan väl ändå inte vara seriöst? Vem har producerat den här smörjan, å vem är klanten som skrivit manus? Å vad är det för hiskeligt löjlig dräkt? Tyckte dom seriöst att det där var snyggare än den klassiska lila trikån? Är dom totalt från vettet!?

 5. Håkan / Wakuran says:

  Man ser också Fantomens ögon i trailern. Kommer alla som ser den nu dö en fasansfull död?…

  Väntar fortfarande på ett telefonsamtal med ”isshuukan”?

 6. Rikard says:

  Tänk en tv-serie baserad på den svenska versionen av Fantomen. Eden, Pandoras kista, Livets eld, Fången på Boomsby mfl.

  Resultat: Världens bästa äventyrsserie.

 7. daniel says:

  Vad finns det att säga? Det är inte Fantomen. I det stora hela bara larvigt. Jag anar 21:00 tid, Torsdagar tv 4 på det här. Skulle inte förvåna mig i alla fall.

 8. Obergeist says:

  Jo det kunde man ju förstå att det var Syfy som ligger bakom det här skräpet.

  Det här får ju nästan den kortlivade Flash Gordon serien som kom för något år sedan att verka bra (Inte helt oväntat så låg Syfy bakom den med, då hette dem ju dock sci/fi fortfarande).

  Det här är alltså vad som blev av den sen några år tillbaks IMDB utlagda ”The Phantom” titeln, från början hette den ”The Ghost Who Walks” och var utlovad att bli en riktig långfilm, inte direkt-till-dvd skräp.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...