Recensioner

Skrull Kill Krew #5

torsdag 5 november, kl 15:31 av 0 kommentarer

97_SKRULL_KILL_KREW_5Femte och sista numret av Skrull Kill Krew! Marvel själva summerar avslutningen av Adam Felbers serie så här:

It’s just a bloody mess as the ridiculously over-the-top Krew of Skrull Killers finally confronts an enemy that may be too much for them to handle. The cover has a cow with a gun mouth…and that’s nowhere NEAR the weirdest thing in the issue.

Tyvärr så är det här numret varken särskilt over-the-top eller knasigt, och det innehåller inte heller en ko med en vapenmun. Mark Robinson gör fortfarande ett bra jobb med de cartoony illustrationerna, men utöver det så gör Skrull Kill Krew inget större intryck. Det är småkul till och från, men även lite rörigt när Felber ska knyta ihop skrullsäcken och få ihop någon sorts avslut. Det är lite så hela serien känts från början till slut faktiskt. Småkul men lite rörig, och trots en hel del action så fick berättandet aldrig upp någon direkt fart eller gnista. Inte heller karaktärerna kändes särskilt intressanta, vilket troligtvis beror på att Felber inte riktigt tog sig tid att introducera eller etablera dem för oss nytillkomna läsare. Kanske funkade bättre för dem som hade mer koll på medlemmarna från deras tidigare äventyr, men för min del så fick jag aldrig något riktigt grepp om dem.

Så, för att sammanfatta, var Skrull Kill Krew #1-5 underhållande att läsa i lösnummerformat? Ja, det var som en rätt ok lättsmält actionkomedi. Skulle jag rekommendera dig att köpa serien i samlad form när den släpps? Nej, det skulle jag inte.

Manus: Adam Felber
Illustration: Mark Robinson
Förlag: Marvel
Betyg: 2/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...