Nyheter och tips

Smallville: Absolute Justice Teaser

söndag 22 november, kl 10:41 av 3 kommentarer

Förra året fick vi se The Legion of Super-Heroes göra entré i TV-serien Smallville i avsnittet Legion som skrevs av Geoff Johns. Nu är det dags för Johns igen, men den här gången blir det en två timmar lång TV-film med titeln Absolute Justice och den här gången gäller det ytterligare ett superhjälte-team, Justice Society of America (JSA). Tre medlemmar av JSA (Hawkman, Dr. Fate och Stargirl) har varit klara sen tidigare och enligt den här teasern så kommer vi också att få se Green Lantern och Sandman. Rena julafton med andra ord för ett DC-fans. Enda minuset här är att jänkarna kommer att få se det här i januari medan vi här i Sverige antagligen kommer att få vänta tills någon gång till sommaren på att få se Absolute Justice.

Kommentarer

  1. Dennis says:

    *mums*

  2. Ben says:

    awesome 😛 ??! *can’t wait*

  3. […] Age-hjältar på din TV-skärm: Hawkman, Dr Fate, Sandman och Stargirl. Vi har skrivit om detta förut här på Shazam – följ länken för att kolla på teaser-trailern om du missade den sist. Reaktionerna på […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...