Nyheter och tips

X-Men Origins: Nightcrawler

tisdag 22 december, kl 08:10 av 3 kommentarer

XMEN_ORIGINS_NIGHTCRAWLERGoda nyheter! I mars 2010 släpps första numret av X-Men Origins: Nightcrawler, som varit en av mina personliga favoritmutanter sedan mitten av 80-talet. Ska bli intressant att se vad de tar sig för med det sympatiska blåhudade trollet. Marvel själva beskriver sin nya serie så här:

The X-MEN ORIGINS series continues with your favorite German mutant, Nightcrawler! Relive his early days as a trapeze artist in Germany, witness the first time he teleported and see the events that made him the hero he is today!

Författare: Adam Freeman
Illustratör Cary Nord

Kommentarer

 1. Henrik Ö says:

  Vet ej så mycket om Adam Freeman annat än att han vann Top Cows Pilot Season-tävling 2008 med serien ”Genius”. Sen dess har han visst fått lite ströuppdrag för Marvel, främst på olika X-titlar (bl a Dark X-men och Utopia). Nån som har läst ”Genius”?

 2. Johan says:

  Kul! Nightcrawler är också en av mina favorit mutanter. Hoppas nu bara att det blir något bra av det hela. X-Men: Origins-serierna har hittills varit av rätt blandad kvalité. Några bra och några inte så bra… Jag hoppas att den här kommer att tillhöra den första gruppen av de två.

 3. Jens says:

  Nightcrawler är också en av mina favorit mutanter ska komma x-men 4… en av dom mina Farvorit är Cannonball
  och Sunspot

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...