Nyheter och tips

Förhandsinformation: Sanatorium

tisdag 6 april, kl 18:07 av 0 kommentarer

Mote framsida

Lars Sjunnesson är en rutinerad serieskapare som är mest känd för Åke Jävel. Å det är just om Åke Jävel som Lars Sjunnessons nästa album, Möte med monsunen- 5 äventyr med Åke Jävel handlar om. Sanatorium räknar med att albumet ska ges ut till spx. Sanatorium benämner sig f.ö. Förlag för fina böcker och satsar följaktligen på att ge ut just fina böcker. Formgivningen och kvaliteten i tryck och papper är viktig för gänget på Sanatorium. Möte med monsunen är på 72 sidor, mjukband och tryckt i färgerna svart och silver! Låter iaf finfint. 2007 gav man ut ett annat album av Lars Sjunnesson som hette just Åke Jävel. Det finns även i bibliofil utgåva liksom Sanatoriums andra utgåvor. Min Sjunnesson-favorit är Tjocke-Bo som är bland det roligaste jag läst. Någonsin.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...