Nyheter och tips

Kolik förlag ger ut Corto Maltese

onsdag 21 april, kl 16:23 av 1 kommentar

CortoMaltese-Etiopien

En serienyhet som jag missat nu i april men som gjorde mig glad är att Kolik förlag ska ge ut Hugo Pratts klassiker Corto Maltese, först de album som ännu inte finns på svenska och sen även de som redan getts ut på svenska varav merparten sedan länge är slutsålda. Först ut är Corto Maltese i Etiopien som ges ut i höst. På Koliks pressblogg finns två sidor ur albumet att beskåda. Corto Maltese är en personlig favorit men jag trodde inte att något förlag skulle ge ut den på nytt i Sverige.  Corto Maltese kommer att översättas av Fabian Göransson. Läs mer om Koliks satsning på franska klassiker och nya franska alternativserier i en artikel i SvD om översatta serier.

Kommentarer

  1. […] ut. Dels Utopi vars första nummer ges ut i februari och ska innehålla eskapistiska serier. Corto Maltese i Etiopien som ursprungligen skulle getts ut i höstas verkar vara på g i februari och det är oerhört kul […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...