Film /Nyheter och tips

Låt den rätte komma in ges ut av Dark Horse

onsdag 21 april, kl 17:20 av 2 kommentarer

DN läser jag idag att den kommande Hollywood-tappningen av John Ajvide Lindqvists vampyrroman Låt den rätte komma in även kommer att följas av en serieversion. Den amerikanska filmen, som kommer att heta Let me in, blir en nyinspelning baserad på Tomas Alfredsons svenska filmatisering, och vi får väl anta att det är den som kommer att ligga till grund för serietidningen. Vi kan väl dock hålla tummarna för att serien även inkluderar de rätt tunga bitarna av Lindqvists historia som inte kom med i Alfredsons film. Utgivare av serien är amerikanska Dark Horse Comics som för de flesta nog är mest kända som bolaget bakom serier som bland annat Aliens, Terminator, Hellboy och Star Wars. Pepp eller depp, det visar sig nog i oktober då albumet förväntas komma ut.

Kommentarer

  1. Det verkar som inte alla är glada att bli ”tuschade”.

    http://noje.se.msn.com/nyheter/article.aspx?cp-documentid=153147151

  2. wasabi says:

    Jag misstänkte att det var något mysko med rättigheterna. Frågan är om lindqvist kan göra något om serien bygger på filmen som bygger på filmen som bygger på boken.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...