Nyheter och tips

Age of X

onsdag 8 december, kl 10:37 av 4 kommentarer

Mutankind’s Final war starts here! In a world where the X-Men never existed, the survival of mutantkind rests on the shoulders of the few remaining mutants who are on their last leg. Who are they and at what length will they go to keep their kind alive?

Någon som är peppad på kommande Age of X? Tycker det låter som en intressant idé som påminner en hel del om klassiska Age of Apocalypse. Då jag själv inte riktigt hunnit med i alla serienyheter det senaste halvåret funderar jag även på vilka vi ser i bilden nedan? Storm, Magneto, Rogue och Colossus känns ju givna, men vilka är de andra?

ageofx

Kommentarer

 1. Henrik Ö says:

  Lite gissningar: bruden i lila längst till vänster är väl Psylocke? ”Skuggan” framför henne kanske är Sunspot? Bakom Storm är det väl definitivt en Jubilee som tittar fram. Killen som hukar sig längst fram i bild, hm, hans hjälm påminner ju väldigt mycket om mutantskurken Avalanches klassiska mundering, men i så fall har han hottat till sig rejält… Kvinnan som sitter ned längst till höger i bild måste väl vara Age of X-versionen av Dazzler?

 2. Lars Krantz says:

  Den i lila liknar lite granna Psylocke.
  Jag tycker det är roligt att de har med nya hjältar som faktiskt kan förgås på ”riktigt”. Och ja, vem vet? Kanske är det just därför som dom är med?
  Jag vill passa på att än en gång gratulera till ert pris.

 3. tobbe says:

  Det är gambit som står bredvid Rouge iallafall, sen hoppas jag att det är Cyclops som är snubben med masken som står framför Colossus.

 4. pitan says:

  jag är sjukt peppad!
  hittade lite mer info:

  http://negativezone.co.uk/2010/11/12/full-x-men-age-of-x-roster-revealed/

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...