Allmänt /Nyheter och tips

Julklappstips del 3

torsdag 9 december, kl 16:39 av 2 kommentarer

Second_ComingHardback-varianten av Second Coming har funnits ute sedan den 29 september, men lagom till jul, närmare bestämt den 15 december, så släpps hela X-eventet Second Coming igen i en 472 sidor tjock volym, och det är definitivt något som jag ser fram emot att sätta tänderna i. Samlingen består av Second Coming: Prepare, Second Coming #1-2, Uncanny X-Men #523-525, New Mutants #12-14, X-Men Legacy #235-237 och X-Force #26-28 (mer info hos Marvel), och ska enligt utsago vara något av det bättre som Marvel fått ur sig i X-väg på väldigt länge. Själv har jag bara läst New Mutants-delarna av Second Coming, och fick där känslan av det här verkligen handlar om ett kritiskt skede för alla mutanters vara eller icke vara.

Som uppladdning inför Second Coming (som jag redan förbokat) läser jag nu hela Messiah Complex igen, som alltså är den första delen i den trilogi som här avslutas med Second Coming. Den andra delen är den kritiserade Messiah War som jag själv inte läst än.

Kommentarer

  1. spacemonkey says:

    Släpps 15 december? Nu hänger jag inte med riktigt. Den volymen har jag haft ca två-tre månader i min ägo, i alla fall om jag tittar på innehållet ser det identiskt ut med min volym. Second Comming: Revelation har jag också och har haft den i någon månad eller två.

  2. Jonas says:

    Ser ut att vara 2nd printing som kommer 15/12. Har uppdaterat inlägget. Tackar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...