Nyheter och tips

Förhandstitt: TWD 1: Tills döden skiljer oss åt

tisdag 3 maj, kl 20:50 av 0 kommentarer

walkingdeadlAtt en av Shazamredaktionens favoritserier ges ut på svenska har varit känt i en månad ungefär. Den 7 maj släpps första volymen av The Walking Dead med undertiteln Tills döden skiljer oss åt i samband med spx av nystartade Apart förlag.

På baksidan har två av Sveriges främsta 😉 serietyckare varsitt citat:

”… antagligen det mest blodisande som berättats i zombiegenren.”

– Fredrik Strage, DN

”The Walking Dead är en av de absolut bästa serier jag läst det senaste året”

-Rikard Karlsson, shazam.se

Givetvis en ära att få vara med på ett hörn. Jag hoppas att Apart förlag lyckas nå utanför serienördarna, lyckas de med det tror jag serien säljer sig själv. Så fantastisk är den. Dessutom var det ett tag sedan en amerikansk mainstreamserie gavs ut i albumform i Sverige så marknaden är inte direkt mättad och jag tror att marknaden finns. Plus dessutom för en snygg förlagslogga. Efter hoppet finns några sidor ur första volymen att beskåda.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...