Nyheter och tips

Fler nyheter från SDCC

söndag 15 juli, kl 22:03 av 4 kommentarer

guardiansofthegalaxy-movieNu är SDCC slut för i år och som vanligt har flera av förlagen presenterat en hel del stora nyheter om vad som komma skall.

Marvel Studios har fem nya filmer under utveckling. 3 maj 2013 är det premiär för Iron Man 3, 8 november 2013 är det premiär för Thor: The Dark World, 4 april 2014 är det dags för Captain America: Winter Soldier, 1 augusti 2014 kommer så Guardians of the Galaxy till bioduken. Dessutom är en film om Ant Man på g.

Neil Gaiman kommer att skriva en ny Sandman-miniserie som kommer att handla om vad som hände Morfeus som gjorde att han så lätt kunde tillfångatas i Sandman #1. Shazam-favoriten J H Williams III kommer att stå för teckningarna. Miniserien ges ut någon gång under nästa år.

IDW fortsätter att satsa på sina dyra Artist’s Edition. Den här gången t.ex. Gil Kanes Spider-Man och Mark Schultz Xenozoic Tales. IDW kommer även att ge ut Lost Angeles en framtidsdystopi av Turtles-skaparen Kevin Eastman och Simon Bisley. IDW kommer dessutom att ge ut en ny Judge Dredd-serie av Duane Swiercynski och Nelson Daniel.

Image presenterade en rad nya projekt. Satellite Sam av Matt Fraction och Howard Chaykin, Lazarus av Greg Rucka och Michael Lark, Reign av Chris Roberson och Paul Mayberry och Warheads av Brandon Graham är några av dem.

Fantagraphics kommer att göra en del av deras serier tillgängliga via Comixology och därmed tar det ärevördiga indieförlaget steget in i den digitala serievärlden. Först ut är Love & Rockets av bröderna Hernandez. Även Abrams Comicart och Bongo Comics (Simpsons) kommer att finnas digitalt via Comixology.

Kommentarer

 1. Saito says:

  SDCC är inte slut.

 2. Rikard says:

  När du väl kommenterade var det slut men visst var det några timmar kvar när jag la ut inlägget eftersom jänkarna ligger efter oss. Å andra sidan brukar de stora nyheterna inte komma på söndag em.

 3. Saito says:

  Det fortsatte iaf komma nyheter från SDCC minst en dag efter att du skrivit att det var slut, och efter det att jag skrev att det inte var slut. Var du där med stoppur eller?

 4. obin says:

  vänta vänta – en amerikansk Judge Dredd!? Color me interested! 😀

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...