Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 33

söndag 17 augusti, kl 17:03 av 1 kommentar

HULK2014005-DC11-LR-f95c6DPOOL2012033-DC21-LR-cd69dsexcriminals-07-4f0bdBG-Cv34-ds-1d079CONST-Cv17-ds-53921

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på otrolig grönhet, vemodig kärlek, villainbrott, bad ass och ondskefull magi. Mycket nöje!

HULK2014005-DC11-LR-f95c6

Hulk #5 (Marvel Comics)

Först ut kommer en skön Jack Kirby-inspirerad närbild av min smaragdgröne vän signerad av den outtröttlige Alex Ross. Skönt att få en riktigt fysisk bild av Ross även om jag också gillar hans sköna collage.

DPOOL2012033-DC21-LR-cd69d

Deadpool #33 (Marvel Comics)

Pascal Campion levererar ett stämningsfullt variantomslag som visar Agent Coulson och hans kärlek, cellisten Audrey från  Portland, som fortfarande tror att hennes agent är död. Det här är ett av många variantomslag med syfte att göra reklam för Joss Whedons TV-serie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. och det är mycket vackert och vemodigt.

sexcriminals-07-4f0bd

Sex Criminals #7 (Image Comics)

Chip Zdarsky visar återigen prov på snygg och uppfinningsrik design i senaste numret av hans och Matt Fractions succé-serie. Jon tänker bryta sig in sexpolisen Kegelfaces hus och av bilden att döma kan det verkligen vara ett överilat beslut.

BG-Cv34-ds-1d079

Batgirl #34 (DC Comics)

Sista Batgirl-omslaget av Alex Garner bjuder på en värdig avslutning efter en sällsynt mängd av förstklassiga sådana. Bad Ass, action, fladdermöss, fotorealistiskt och underbar färgläggning har alltid varit vardag när det gäller dessa härliga omslag. I fortsättningen kommer jag alltid att ha hans häpnadsväckande bilder på näthinnan varje gång jag hör namnet Batgirl nämnas. Tack så mycket Alex!

CONST-Cv17-ds-53921

Constantine #17 (DC Comics)

Sist ut har vi Veckans favorit som är Juan Ferreyras mycket snygga omslag som tar oss hundra år tillbaka i tiden till Första Världskrigets skyttegravar där förutom krigets fasor även svart magi lurar. Ett synnerligen snyggt komponerat och effektfullt omslag och ja, jag älskar dödskallar. Vi ses om en vecka!

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Snyggt! Mina favvisar här är Hulk och Batgirl. Hulk för den omsorgsfullt genomförda hudytan och de färgade skuggorna däri. Batgirl för perspektivet och det mjuka och samtidigt skarpa ljuset.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...