Nyheter och tips

Veckans nyheter – vecka 47

fredag 21 november, kl 22:40 av 0 kommentarer

HOWARD-THE-DUCK-02-a9f43Varmt välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans Nyheter! Här presenterar jag previews av nya nummer på seriehimlen, gamla favoriter som återvänder och andra små läckerheter som dykt upp under veckan som har gått.

Marvel Comics: Förlaget har annonserat via Entertainment Weekly att Howard The Duck, som gjorde ett trevligt gästspel i filmen Guardians of The Galaxy, får en alldeles egen serie i mars 2015. Marvels egen kosmiska favoritanka är tillbaka på jorden och startar en karriär som privatdetektiv. Serien tecknas av Joe Quinones och författas av Chip Zdarsky som tillsammans med Matt Fraction skapat den fenomenala serien Sex Criminals.

Eventet Spider-Verse fortsätter med en ny Spider-Woman-tidning där även den nya spindel-karaktären Silk delar på utrymmet med Jessica Drew. Serien har ju redan blivit en snackis på grund av Milo Manaras beryktade stjärt-omslag som verkligen rört upp känslorna på internet. Det jag tycker är roligast är att när Manaras variantomslag kom ut  i tryck så kröp Marvel till korset och dolde hennes rumpa med titeln 🙂

MULTIV-Cv4-ds-64954DC Comics: Teamet bakom den prisbelönta moderna klassikern All-Star Superman presenterar månadens senaste one-shot i följetongen kallad The Multiversity. Grant Morrison och Frank Quitely utforskar Earth-4 i The Multiversity: Pax Americana #1 och efter att ha läst första numret, The Multiversity #1, börjar jag blir mer och mer sugen på att se vad Morrison har i kikaren. Den enda smolken i glädjebägaren är att den här one-shoten också bidragit till att utgivningen av Mark Millar och Frank Quitelys Jupiter’s Legacy #5 nu flyttats fram till januari 2015, vilket betyder att vi bara fick ett nummer av Jupiter’s Legacy under hela 2014. Bedrövligt 🙁

Sinergy01-Cover-98baaImage Comics: Förutom Ray Fawkes Intersect #1 får vi en lovande ny serie av Michael Avon Oeming (Powers) och Taki Soma kallad Sinergy. När collegestudenten Jess förlorar oskulden upptäcker hon att hon kan se demoner som lever i hemlighet mitt i bland oss. Det blir inte lättare när hon i samma stund blir varse att hennes pojkvän är en sådan och att hennes far vill att hon ska hjälpa honom att jaga dem.

Det var allt för den här veckan! På söndag är det dags för ett nytt avsnitt av Veckans omslag så håll ut tills dess och framförallt, läs mycket serier.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...