Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 23

söndag 12 juni, kl 16:59 av 4 kommentarer

FTL-07-00-4aba3CONSTHLB-Cv13-f0f2eDRKBLDY-Cv5-d4dfbLumberjanesGothamAcademy_001_G_AWBC_FriedPie_VeronicaFish_RGBHOWARD2015B008-DC11-10839

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på knasigheter, Constantine, förhäxad flicka, årets crossover och en gammal flamma som återvänder. Mycket nöje!

FTL-07-00-4aba3

Faster Than Light #7 (Image Comics)

Veckans knäppaste omslag går utan protest till denna skapelse av Brian Haberlin. Captain William Forest befinner sig i fara i en galax långt borta. Frågan är bara vad han ska ha paraplyet till.

CONSTHLB-Cv13-f0f2e

Constantine: The Hellblazer #13 (DC Comics)

Riley Rossmo bjuder på ett mycket snyggt omslag till Constantine: The Hellblazer med läskig cigarettrök och gott om rysligheter i bakgrunden.

DRKBLDY-Cv5-d4dfb

The Dark and Bloody #5 (Vertigo)

Tyler Crook har gjort flera ruggiga omslag till Harrow County (där han även tecknar insidan) och här bjuder han på ett olycksbådande bidrag till The Dark and Bloody. Underbara färger och kuslig blick av den förhäxade flickan Ayah.

LumberjanesGothamAcademy_001_G_AWBC_FriedPie_VeronicaFish_RGB

Lumberjanes/Gotham Academy #1 (BOOM! Studios)

 Fried Pie Comics har som affärsidé att erbjuda exklusiva variantomslag till olika förlag och jag föll pladask för Veronica Fishs variantomslag till crossovern mellan Lumberjanes och Gotham Academy som fångar karaktärerna mästerligt.

HOWARD2015B008-DC11-10839

Howard the Duck #8 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till Joe Quinones och ett vemodigt och kärleksfullt omslag till Howard the Duck. Howards gamla partner, och tidigare flickvän, Beverly dyker oväntat upp igen i hans liv och Quinones omslag fångar de motstridiga känslorna perfekt. Vi ses nästa vecka!

Kommentarer

 1. Thomas Fels says:

  Faster than Light och Dark & Bloody är mina favoriter här. Känns som om man måste köpa dessa serier bara för det!

 2. Andreas Mars says:

  Håller med. Blev sjukt sugen på bägge två.

 3. Thomas Fels says:

  Bara tack för att ni har en så grym blogg, så ni vet!

 4. Andreas Mars says:

  Tack Thomas! Alltid trevligt med uppskattning för något man brinner för. Snart är det sommarlov och semester och då blir det fler inlägg.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...