Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 7

söndag 19 februari, kl 22:58 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på art nouveau, hyllningsomslag, terrigenjakt, Emmet Quinlan och flygande dinosaurier. Mycket nöje!

Lumberjanes #35 (BOOM! Box)

Helen Mask är en mästare när det gäller snygga Jugend-inspirerade illustrationer och den här gången är det Lumberjanes som står modell. Förutom att det är stilistiskt fulländat så har hon även lyckats fånga teamets respektive personligheter utmärkt.

Kill or Be Killed #6 (Image Comics)

2017 firar förlaget Image Comics 25 år och passar på att bjuda på hyllningsomslag till några av förlagets förstanummer. Här ser vi Dylan från Kill or Be Killed istället för Rick Grimes i Sean Phillips hyllning till Tony Moores smått klassiska omslag till The Walking Dead #1.

The Uncanny Inhumans #19 (Marvel Comics)

Maximus the Mad och Triton letar Terrigenkristaller på havets botten i detta snygga omslag av Frazer Irving och aldrig har väl Triton påmint så mycket om monstret i filmen Skräcken i Svarta lagunen.

God Country #2 (Image Comics)

Omslaget till andra numret av Donny Cates och Geoff Shaws lovande serie God Country är snyggast i horisontellt läge där den gigantiska titeln väl smälter in med Texas storartade landskap och med vår hjälte Emmet Quinlan i förgrunden.

Savage #4 (Valiant Entertainment)

Veckans favorit går till Lewis LaRosas underbara pulpliknande omslag till sista numret av Savage, komplett med dinosaurier och allt, och jag har redan bestämt mig för att recensera både den serien och Britannia – Valiants deckarserie från romartiden. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...