Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 27

söndag 9 juli, kl 23:18 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kaos i New York, tonårshäxan Sabrina, Poison Ivy, Kate Bishop i knipa och superhjältefight deluxe. Mycket nöje!

Savage Things #5 (Vertigo)

Kaos sprider sig på New Yorks gator som befinner sig under attack. John Paul Leon skapar en hotfull stämning både med det som händer på gatan, de bevakande drönarna och inte minst själva titeln som blir en viktig del av dramat.

Chilling Adventures of Sabrina #7 (Archie Comics)

Tonårshäxan Sabrina är äntligen tillbaka och dessutom med ruggigt snyggt variantomslag av Moritat som andas gamla skräckserier av rang.

Batman #26 (DC Comics)

Josh Middleton brukar bjuda på utmärkta variantomslag till Aquaman men den här gången är det den giftiga Poison Ivy som står i centrum med prunkande och livsfarlig vegetation.

Hawkeye #8 (Marvel Comics)

Alfred Hitchcocks Vertigo från 1958 är en av mina absoluta favoritfilmer och Julian Totino Tedesco är en av mina favoriter just nu när det gäller hans utsökta omslag så varsågoda och njut.

Jupiter’s Legacy 2 #5 (Image Comics)

Veckans favorit går till finalen av Jupiter’s Legacy av den alltid lika fantastiske Frank Quitely. Här står syskonen Brandon och Chloe öga mot öga i en superhjältefight som vi sent ska glömma och med tanke på vad Quitely levererat hittills så spricker jag snart av förväntan. Nästa vecka ger sig hela familjen Mars av på road trip genom vårt fagra land och tanken är att fortsätta förgylla sommarkvällarna med fler recensioner så mycket det bara går. Med andra ord: vi nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...