Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 41

söndag 15 oktober, kl 20:20 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på läskigt träsk, Batman, första dagen på nya jobbet, Ryan Bodenheim och Darkseids andre son. Mycket nöje!

Redlands #3 (Image Comics)

Vanesa R. Del Reys läskiga träsk och kreatur kombinerat med Jordie Bellaires perfekta färger gör senaste omslaget till Redlands till en rysare.

Detective Comics #966 (DC Comics)

Rafael Albuquerque har levererat en hög med snygga omslag till både Batman och Detective Comics och den här är en av mina favoriter.

Flash #32 (DC Comics)

Howard Porters illustration av Barry Allens första dag på nya jobbet bjuder på klaustrofobi, sammanbitet lugn och skönt superhjältemys.

The Dying and the Dead #6 (Image Comics)

Att det går lång tid mellan numren i Jonathan Hickmans The Dying and the Dead är dagens underdrift men den är värd att vänta på, om inte annat så för att njuta av Ryan Bodenheims alster.

Mister Miracle #3 (DC Comics)

Veckans favorit går till Nick Deringtons perfekta bild av en bekymrad Orion. Med tanke på vad Tom King och Mitch Gerads gjorde med The Sheriff of Babylon så har nya Mister Miracle alla förutsättningar att bli årets stora hit och jag längtar efter att få läsa den. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...