Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 10 (2018)

söndag 11 mars, kl 20:56 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Gröna trollet, #webelieve, WicDiv, East of West och vemodigt farväl av två Marvel-titlar. Mycket nöje!

The Amazing Spider-Man #797
(Marvel Comics)

Dan Slott lämnar snart titeln The Amazing Spider-Man efter imponerande tio år för att så småningom ta över Iron Man. Slotts sista arc ”Go Down Swinging” leder fram till ASM #800 och Alex Ross inleder arcen med ett underbart omslag med Green Goblin.

The Wicked+The Divine #34 (Image Comics)

Den här veckan kör Image Comics igång sin kampanj #webelieve vars mål är att lyfta fram det som gör serier till något av det bästa som finns. Till att börja med får vi en mängd häftiga omslag (kallade Virgin Wraparound) där tecknarna får chansen att bjuda på något alldeles extra och först ut är en enastående illustration av Jaime McKelvie och Kieron Gillens The Wicked+The Divine.

East of West #35 (Image Comics)

Ytterligare ett Virgin Wraparound-omslag, den här gången av den oefterhärmlige Nick Dragotta till senaste numret av East of West.

She-Hulk #163 (Marvel Comics)

Dags för sista numret av Mariko Tamakis She-Hulk och den fabulöse Rahzzah levererar ett omslag jag sent kommer att glömma.

Hawkeye #16 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till ytterligare en Marvel-serie som säger tack och adjö för den här gången, nämligen Hawkeye av Kelly Thompson och Leandro Romero. Förutom att den varit en av Marvels bästa pågående titlar så är det också extra vemodigt att vi inte får fler Hawkeye-omslag av mästaren Julian Totino Tedesco som går i mål med stil. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...