Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 25 (2018)

söndag 24 juni, kl 23:17 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på modern rysare, hämnd, vilsna superhjältar, Ether och fenomenal Iron Man. Mycket nöje!

Infidel #4 (Image Comics)

Infidel är en suggestiv och mycket bra rysare som är läskig på riktigt och Aaron Campbell fångar perfekt huvudpersonen Aishas förföljelse i huset som Gud glömde.

Shanghai Red #1 (Image Comics)

Shanghai Red verkar mycket lovande och Tyler Boss bjuder på ett riktigt snyggt omslag med huvudpersonen Jack och briggen Bellwood.

Black Hammer: Age of Doom #3
(Dark Horse Comics)

Fortsättningen på Jeff Lemire och Dean Ormstons Black Hammer är i full gång och Michael Chos underbara omslag till senaste numret fångar seriens essens perfekt.

Ether: Copper Golems #2 (Dark Horse Comics)

Ytterligare en favoritserie är Matt Kindt och David Rubíns Ether och Bill Sienkiewiczs lysande omslag till senaste numret gör mig sjukt sugen på mera.

Tony Stark: Iron Man #1 (Marvel Comics)

Nystart av Iron Man under ledning av Dan Slott och Marvel gödslade som vanligt med variantomslag. Lika många som det engelska alfabetet faktiskt, men ett av dem stack ut i högen så mycket att det förtjänar titeln ”Veckans favorit”. David Aja bjuder på en fenomenal uppvisning i effektfull minimalism som får mig att dra efter andan. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...