Guider /Nyheter och tips

Comics of Future Past – juni 2019

onsdag 17 april, kl 21:29 av 0 kommentarer

Om drygt en vecka är det dags för alla amerikanska serieförlag att tillkännage vad de tänker bjuda på under juli månad och eftersom vi på Shazam.se ligger en månad back så är det hög tid för ytterligare ett inlägg med titeln Comics of Future Past, den här gången för juni månad och precis som förra gången så är det undertecknad som håller i trådarna istället för min eminente kollega Pär.

Skörden av helt nya titlar var tämligen skral men förlagen laddar förmodligen upp inför sommarmånaden juli som brukar svämma över av spännande nya titlar men lite smått och gott lyckades jag ändå vaska fram och som vanligt följer jag Pärs femgradiga skala:

1 – Helt ointressant

2 – En intressant skapare

3 – Två intressanta skapare eller enbart en fast med lockande premiss

4 – Två favoritskapare eller enbart en med lockande premiss Prenumerationsvärdig

5 – Två favoritskapare med lockande premiss Given Prenumeration

Som vanligt hittar ni Månadens tips längst ner i inlägget.

Mot titlarna!

DC COMICS

EVENT LEVIATHAN #1
written by BRIAN MICHAEL BENDIS
art and cover by ALEX MALEEV
variant cover by KENNETH ROCAFORT
The groundbreaking and always-inventive team of writer Brian Michael Bendis and artist Alex Maleev (Jinxworld’s SCARLET, Marvel’s Daredevil) reunite on a mystery thriller that stretches across the DC Universe and touches every character from Batman to Superman to the Question to Talia al Ghul. With startling ease, a newly dangerous and aggressive Leviathan wipes out all its competition and now turns its sights to molding the world into its vision of order. Can the new threat’s growth be stopped…and who’s guiding its new agents of chaos?
ON SALE 06.12.19
$3.99 US | 1 of 6 | 32 PAGES
FC | RATED T+

Intresse: 2

SUPERMAN YEAR ONE #1
written by FRANK MILLER
art by JOHN ROMITA JR. and DANNY MIKI
cover by JOHN ROMITA JR. and DANNY MIKI
cover by FRANK MILLER
From the burning world of Krypton to the bucolic fields of Kansas, the first chapter of SUPERMAN YEAR ONE tracks Clark Kent’s youth in Kansas, as he comes to terms with his strange powers and struggles to find his place in our world. DC BLACK LABEL is proud to present the definitive origin of Superman as rendered by the legendary comics creators Frank Miller and John Romita Jr.!
PRESTIGE FORMAT
ON SALE 06.19.19
$7.99 US | 1 of 3 | 64 PAGES
FC | APPROX. 8.5“ x 10.875” MATURE READERS

Intresse: 3
Kommentar: 1987 publicerades Frank Miller och David Mazzucchellis Batman: Year One – en modernare version av Batmans ursprung som idag räknas som en klassiker och höjdpunkten på Miller och Mazzucchellis samarbete som även gav oss den kultförklarade följetongen Daredevil: Born Again. Nu ger sig Miller i kast med ett liknande upplägg med Superman i huvudrollen och den här gången är det John Romita Jr. som står för illustrationerna, något som han också gjorde på Millers hyllade Daredevil: The Man Without Fear som också var lyckosam när det gällde att ge en modern version av en etablerad karaktärs ursprung.

MARVEL COMICS

BLACK CAT #1
JED MACKAY (W) • TRAVEL FOREMAN (A)
Cover by J. SCOTT CAMPBELL
HIDDEN GEM VARIANT COVER BY TERRY DODSON
VARIANT COVER BY ARTGERM
VIRGIN VARIANT COVER BY ARTGERM
VARIANT COVER BY TRAVEL FOREMAN
VARIANT COVER BY PHIL NOTO
VARIANT COVER BY ELIZABETH TORQUE
VARIANT COVER BY SKOTTIE YOUNG
BLANK AND GAME VARIANT COVERS ALSO AVAILABLE
SPINNING OUT OF THE PAGES OF AMAZING SPIDER-MAN!
ALL-NEW ONGOING SERIES!
The Black Cat is back and starring in her first ever ongoing series! Felicia Hardy has a taste for the finer things in life and a certain set of skills that can get her into any mansion, vault or museum to…procure said finer things. But due to her actions in AMAZING SPIDER-MAN, Felicia’s not only on the run from the police but also by the New York Theives Guild and their boss ODESSA DRAKE! High-octane heists, climactic chases and twist after twist that will keep you on the edge of your seat like a cat on a perch. IN THIS ISSUE: Find out a secret from Cat’s past in a bonus story that sets a foundation for the future! All this and an all-new MARVEL MEOW short story by Nao Fuji!
40 PGS./Rated T …$4.99

Intresse: 2

SILVER SURFER: BLACK #1 (OF 5)
DONNY CATES (W) • TRADD MOORE (A/C)
VARIANT COVER BY GERALD PAREL
VARIANT COVER BY Nick Bradshaw
VIRGIN VARIANT COVER BY NICK BRADSHAW
HIDDEN GEM VARIANT COVER BY MIKE ZECK
BLANK VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
Spinning out of GUARDIANS OF THE GALAXY #1, almost the entire galaxy’s defenders have been blown through a black hole, including the Silver Surfer! But the story doesn’t end there… In order to fight back the oblivion, Surfer will have to fight to save his own soul and not lose himself to the void. Follow the Sentinel of the Spaceways on a journey that will change him forever!
From superstars Donny Cates (VENOM, GUARDIANS OF THE GALAXY) and Tradd Moore (ALL-NEW GHOST RIDER, VENOM)!
32 PGS./Rated T+ …$3.99

Intresse: 4
Kommentar: Silver Surfer har alltid legat mig varmt om hjärtat ända sedan jag läste ”The Galactus Trilogy” (Fantastic Four #48-50) för första gången på 80-talet och jag är även svag när det gäller Surfers med dagens mått mätt rätt överdramatiska första soloserie av Stan Lee och John Buscema. När det gäller modernare soloserier med den kosmiske surfaren så rekommenderar jag varmt Dan Slott och Mike Allreds run och det ska bli spännande att se vad Donny Cates, och framförallt den fenomenale Tradd Moore, kan bjuda på.

INCREDIBLE HULK: LAST CALL #1
PETER DAVID (W) • DALE KEOWN (A/C)
VARIANT COVER BY JUNGGEUN YOON
VARIANT COVER BY ADAM KUBERT
HULK LEGENDS, PETER DAVID & DALE KEOWN REUNITE!
In his twelve-year stint on THE INCREDIBLE HULK, Peter David redefined the Green Goliath for generations of fans and creators. Artist Dale Keown drew some of that run’s most beloved and influential issues. Now the pair return to their incredible collaboration for a special oversized one-shot issue! Bruce Banner is tired of being the Hulk. Heck, he’s tired of being. But just when he’s about to lose all hope, a miracle occurs: a fight worthy of the Incredible Hulk.
40 PGS./ONE-SHOT/Rated T+ …$4.99

Intresse: 5
Kommentar: Peter Davids lysande och imponerande långa sejour med min smaragdgröne vän räknar jag som en omistlig klassiker och att han nu återvänder till karaktären, och dessutom tillsammans med parhästen Dale Keown, för en one-shot får mig att slå frivolter av glädje.

NAMOR THE SUB-MARINER BY JOHN BYRNE & JAE LEE OMNIBUS HC
Written by JOHN BYRNE, JOEY CAVALIERI, BOB HARRAS, SCOTT LOBDELL, RON MARZ, PETER DAVID, ROY THOMAS & MORE
Penciled by JOHN BYRNE, JAE LEE, JIMMY PALMIOTTI, SCOTT KOLINS, JAMES FRY, KEVIN MAGUIRE, TOM MORGAN, MC WYMAN & MORE
COVERS BY JOHN BYRNE, JAE LEE
A radical reinvention of Namor the Sub-Mariner by two comics legends! First, John Byrne writes and draws the iconic hero as Namor enters the cutthroat world of corporate intrigue! The Sub-Mariner faces the subtle threat of the diabolical Marrs twins, stands trial for his attacks on New York…and gets beheaded?! Namor reforges alliances with old friends the Invaders, battles long-forgotten foes from World War II and unravels the mystery behind the resurrection of Iron Fist! Then — as Jae Lee takes the artistic reins, crafting dark and moody visuals — Namor confronts Doctor Doom and Master Khan, struggles to regain his memory and returns to Atlantis to face a foe unlike any other! Collecting NAMOR THE SUB-MARINER #1-40 and ANNUAL #1-2, plus material from INCREDIBLE HULK ANNUAL #18, SILVER SURFER ANNUAL #5 and DOCTOR STRANGE, SORCERER SUPREME ANNUAL #2.
1192 PGS./Rated T …$125.00
ISBN: 978-1-302-91966-5
Trim size: oversized
NAMOR THE SUB-MARINER BY JOHN BYRNE & JAE LEE OMNIBUS HC JAE LEE COVER (DM ONLY)
1192 PGS./Rated T …$125.00

Intresse: 3
Kommentar: Min första recension på Shazam.se var första volymen av Namor Visionaries by John Byrne som jag verkligen gillade. Byrne har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och jag har ivrigt införskaffat i stort sett hela hans Marvel-produktion, som till exempel Fantastic Four, Alpha Flight och The Sensational She-Hulk. Tyvärr la förlaget ner produktionen av samlingstiteln Marvel Visionaries vilket gjorde att det bara dök upp två volymer av Byrnes Namor Visionaries men nu kommer istället hela serien i en fet omnibus som, tyvärr, samlar allt då jag är mindre förtjust i Jae Lees alster och inte är ett dugg sugen på den tröttsamma Annual-följetongen med Namors gamla Defenders-polare Hulk, Silver Surfer och Doctor Strange.

IMAGE COMICS

MONSTRESS, BOOK ONE HC
WRITER: Marjorie Liu
ARTIST / COVER A: Sana Takeda
JULY 03 / 504 pages / FC/ M / $49.99
A teenage girl struggles to overcome the trauma of war in an alternate, matriarchal 1900s Asia that’s brimming with arcane dangers. This task is made all the more difficult by her mysterious psychic link to an eldritch monster of tremendous power—a connection that will transform them both, and place them in the crosshairs of both human and otherworldly powers. Creator/writer MARJORIE LIU (who made history as the first woman to win an Eisner Award for Best Writer) and creator/artist SANA TAKEDA present a deluxe, oversized hardcover edition of their beloved breakout comic in MONSTRESS, BOOK ONE. This massive edition features a striking new cover and includes never-before-seen sketches, script pages, and more for over 500 pages of award-winning content. Collects MONSTRESS #1-18

Intresse: 4
Kommentar: Monstress av Marjorie Liu och Sana Takeda är en av de bästa fantasytitlarna jag läst och nu kommer äntligen den första feta lyxutgåvan som innehåller volym 1-3 av serien. Rekommenderas varmt till alla som ännu inte börjat läsa den.

SONATA #1
WRITER: Brian Haberlin, David Hine
ARTIST: Brian Haberlin, Geirrod van Dyke
COVER A / COVER B: Geirrod van Dyke, Brian Haberlin
JUNE 12 / 32 pages / FC/ M / $3.99
“THE FALL” In this all-new series from DAVID HINE (THE BULLETPROOF COFFIN), BRIAN HABERLIN (WITCHBLADE), and GEIRROD VAN DYKE (SPAWN, MEDIEVAL SPAWN/WITCHBLADE), two cultures clash on a planet they each believe is their Promised Land. The Rans are a peace-loving people, but the Tayans are a race of warriors who seek to colonize and control. The mysterious Sleeping Giants also call this place home, though no one knows if they’re monsters or the gods of legend. And amidst all this, a young woman named Sonata is willing to break all the rules to find her place in this world—and she’s not about to let sleeping gods lie.

Intresse: 3
Kommentar: En helt ny fantasytitel från Image som måste utforskas.

THE WEATHERMAN VOL. 2 #1
WRITER: Jody Leheup
ARTIST / COVER A: Nathan Fox
COVER B: Andrew Robinson
JUNE 26 / 32 pages / FC/ M / $3.99
Nathan Bright has no memory of his alleged role in the terrorist attack that killed 18 billion people, but that isn’t stopping him from trying to atone for the actions of his past self. Hunted by literally everyone in the galaxy, Nathan’s quest for redemption takes him to the scene of the crime—where he discovers that Earth’s not lifeless at all… it’s monstrous! This summer, writer JODY LEHEUP (SHIRTLESS BEAR­-FIGHTER!), artist NATHAN FOX (HAUNT, DMZ), and colorist MORENO DINISIO (BLACK SCIENCE) return with the hotly anticipated second chapter of their jaw-dropping, critically acclaimed sci-fi sensation!

Intresse: 4
Kommentar: Första volymen av The Weatherman (som jag läst men ännu inte hunnit recensera) var en frisk fläkt och jag tänker definitivt kolla in fortsättningen som dyker upp i juni.

THE WICKED + THE DIVINE #45
WRITER: Kieron Gillen
ARTIST / COVER A: Jamie McKelvie, Matt Wilson
COVER B: Olivia Jaimes
JUNE 26 / 32 pages / FC/ M / $3.99
“OKAY,” Conclusion Thanks for reading. We’ll miss you.

Intresse: 5
Kommentar: The Wicked+The Divine har jag följt enda sedan starten 2014 och det är också en av få titlar som jag fortfarande prenumererar på i lösnummer. Efter fem år är radarparet Kieron Gillen och Jamie McKelvie nu framme vid det definitiva slutet och med tanke på hur ofta serien lyckats slå mig med häpnad under resans gång så är jag verkligen taggad på hur det hela ska sluta.

DARK HORSE COMICS

Hellboy and the B.P.R.D.: The Beast of Vargu
Mike Mignola (W/Variant Cover), Duncan Fegredo (A/Cover), and Dave Stewart (C)
On sale June 19
FC, 32 pages
$3.99
One-shot
Mike Mignola and fan-favorite artist Duncan Fegredo reunite in this all-new one-shot!
This first issue in a new era of Hellboy and the B.P.R.D. sees Mignola and Fegredo send Hellboy to Romania for a pair of tales set in a small village with a centuries-old curse and a man-eating monster which culminate in a sinister puppet show and a demigod’s ill-fated dinner.

Intresse: 4
Kommentar: Trots att nätet svämmar över av rejäla sågningar av den senaste Hellboy-filmen så finns det inget som rubbar 25-årsjubilaren i hans ursprungsform. Istället för att se filmen tycker jag att du ska följa den eminenta seriepodcasten Hög av Seriers råd och läsa serien, eller varför inte utforska juni månads one-shot som innehåller ett fristående äventyr i Rumänien skapat av drömteamet Mignola, Fegredo och Dave Stewart.

Isabellae Volume 1 HC
Raule (W) and Gabor (A/Cover)
On sale Aug 7
FC, 152 pages
$29.99
HC, 8” x 10”
In the midst of feudal Japan, a young girl who is the daughter of an Irish witch and a samurai master, Isabellae Ashiwara, roams the countryside with her father’s ghost at her side, earning her living by her sword and searching for her long-lost sister, Siuko. Fighting against all odds, Isabellae must take charge of her destiny once and for all and face her past in order to move forward.
– From the brilliant creative minds of Raule and Gabor!
– Three French volumes collected in one English volume!
– Offered in English print-format for the first time!

Intresse: 2
Kommentar: Engelsk översättning av en för mig okänd fransk albumföljetong.

Snow, Glass, Apples HC
Neil Gaiman (W) and Colleen Doran (W/A/C/Cover)
On sale Aug 7
FC, 56 pages
$17.99
HC, 6” x 10”
A chilling fantasy retelling of the Snow White fairy tale by New York Times bestselling creators Neil Gaiman and Colleen Doran!
A not-so-evil queen is terrified of her monstrous stepdaughter and determined to repel this creature and save her kingdom from a world where happy endings aren’t so happily ever after.
From the Hugo, Bram Stoker, Locus, World Fantasy and Nebula Award–winning, and New York Times bestselling writer Neil Gaiman (American Gods) comes this graphic novel adaptation by Colleen Doran (Troll Bridge)!

Intresse: 3
Kommentar: Gaimans novell Snow, Glass, Apples – som skildrar sagan om Snövit utifrån den ”elaka” styvmoderns perspektiv – har bland annat sats upp som radiopjäs men nu kommer den även ut i en serieadaption med Colleen Doran som illustratör.

Trout: The Hollowest Knock #1 (of 4)
Troy Nixey (W/A/Cover) and Dave Stewart (C)
On sale June 19
FC, 32 pages
$3.99
Miniseries
Blaming him for the loss of the children of lower Upton, the townsfolk burn down Giuseppe’s turnip factory and run him and Trout out of town. Sick and distraught, the two have no other recourse but to travel across the ocean to Giuseppe’s childhood village. Trout is lost along the way, and Giuseppe is forced to deal with his brother’s meddling in order to find the mysterious little boy he’s sworn to protect. Can Giuseppe find him before Trout meets his fate at the hands of the god of the sea?! And who is the shadowy figure trapped in a giant shark egg who is struggling to keep Trout alive?! One thing’s for certain: for better or worse, Trout will never be the same again.

Intresse: 4
Kommentar: I mars 2019 gav Dark Horse Comics ut en samling med Troy Nixeys serie om det lilla gossebarnet Trouts bisarra äventyr och nu är det även dags för en alldeles egen miniserie som inte liknar något annat i katalogen.

IDW

Usagi Yojimbo #1
Stan Sakai (w & a & c)
Follow the adventures of rabbit r?nin Miyamoto Usagi as he wanders Edo period Japan on his warrior’s journey. In the start of this three-part story, Usagi becomes embroiled in a puppet drama where the players are not quite what they seem! Written, drawn, and lettered by comics legend Stan Sakai! Colors by Tom Luth (Groo the Wanderer)!
FC • 32 pages • $3.99

Bullet points:
The start of an exciting new chapter in the epic ongoing saga of Usagi, now published by IDW!
Exciting retail incentive variants are offered for the serialized Usagi Yojimbo series for the first time!
This series will be in all color!
Order 25 copies and receive a free variant by Walt Simonson—half of a special edition connecting cover that will be completed with Ragnarok: The Breaking of Helheim #1, coming this July!

Intresse: 4
Kommentar: I över 20 år har Stan Sakais skapelse Usagi Yojimbo haft sin hemvist hos Dark Horse Comics men nu är det dags att byta förlag till IDW och dessutom presenteras serien nu i färg.

Canto #1 (of 6)
David M. Booher (w) • Drew Zucker (a & c)
Canto’s adventure begins! Enslaved for generations, Canto’s people once had hearts. Now they have clocks. When slavers damage a little tin girl’s clock beyond repair, Canto must brave his strange and fantastic world to bring back her heart. Can he overcome the dangers that await to save the one he loves?
FC • 32 pages • $3.99
*Retailer incentives:
Order 10 copies and get one free variant cover by Nick Robles!
Order 10 copies and receive your order fully returnable!
Bullet points:
An all-ages fable inspired by Wizard of Oz and Dante’s Inferno.
Part fantasy. Part adventure. All heart.

Intresse: 2

Sukeban Turbo
Sylvain Runberg (w) • Victor Santos (a & c)
Shelby and her three best friends rule the streets of Brooklyn—and everyone in the neighborhood knows not to mess with the Sukeban Tribe. Inspired by the Japanese girl gangs of the 1970s, the teenagers ride scooters armed with golf clubs and cash from selling drugs, terrorizing their classmates, parents, and anyone who dares defy them. But when they attack a classmate who hasn’t paid what she owes, things start to get messy—and not in the fun way.
TPB • FC • $17.99 • 120 pages • ISBN: 978-1-68405-481-7
Bullet points:
Advance solicited for August.

Intresse: 3
Kommentar: Den belgiske serieförfattaren Sylvain Runberg ligger bland annat bakom verk som Orbital (Cobolt Förlag), Den mörka sidan (Ordbilder Media) och den franska serieversionen av Stieg Larssons Millenium-trilogi och Victor Santos är känd för serien Polar med hitmannen Black Kaiser i huvudrollen (som även filmatiserats av Netflix med Mads Mikkelsen som Black Kaiser). Tillsammans skapade dessa herrar serien Sukeban Turbo 2017 som handlar om fyra kvinnliga tonåringar som terroriserar Brooklyns gator och som nu kommer ut i engelsk översättning på IDW.

A Letter to Jo (Top Shelf)
Joseph Sieracki (w) • Kelly Williams (a & c)
As Leonard fights on the front lines of World War II, memories of Josephine and home help keep him alive. As Josephine contends with life, family, and work in Cleveland, letters from Leonard sustain her. But official censorship forces him to leave out much of the most significant action he sees.
Finally, with the war coming to an end, Leonard is able to tell his full story. In a quietly beautiful letter to Josephine, Leonard writes of the loneliness he felt, the camaraderie he experienced, and the terrible violence he witnessed.
Now, Josephine and Leonard’s grandson Joseph Sieracki has carefully researched the battles Leonard describes and expanded the letter into a moving tale of a young man’s fears and bravery far from home. Brought to heart-wrenching life by the paintbrushes of Kelly Williams (Creepy, Eerie), A Letter to Jo is at once a tender love story and a harrowing battlefield memoir.
TPB • FC • $19.99 • 144 pages • 6-5/8” x 10-3/8” • ISBN: 978-1-60309-452-8
Bullet points:
Advance solicited for August release!
Includes appendices with photographs, scans of the letter, developmental art, and an illustrated poem by WWII machine-gunner Leonard Sieracki (the author’s grandfather).

Intresse: 3
Kommentar: Joseph Sieracki berättar historien om hans farfars vedermödor under Andra världskriget utifrån de brev han skickade hem till Josephs farmor. Eftersom jag är fascinerad av Andra världskriget och berättelser från de som var med så är det här en seriebok jag tänker hålla ögonen på.

Marilyn Manor #1 (Black Crown)
Magdalene Visaggio (w) • Marley Zarcone (a & c)
Where were you in ‘81? When the White House goes dark for 17 days in August, the president’s spoiled daughter and her best friend Abe—who claims to be possessed by the spirit of Abe Lincoln—throw a rager at 1600 Pennsylvania Avenue, unearthing long dead historical figures and government secrets that are better off buried. Sex, drugs, rock ’n’ roll séances, and secret passageways lead to time-bending mystical romps where past and present collide. But at what cost to Marilyn Kelleher, the world at large, and music television?
Uniting the red-hot Eisner-nominated talents of writer Magdalene Visaggio (Eternity Girl, Kim and Kim) and artist Marley Zarcone (Shade, the Changing Girl, Effigy) for the first time, MARILYN MANOR explores identity, classism, appropriation, and friendship. It’s a rollicking, neon party gone out of bounds when we need it most—set just in time for the greatest pop cultural marriage to date: MTV.
“We’ve been trying to capture the feel, the excitement, the energy of the rise of the New Romantics, of the decade that embraced excess and excitement in hugely over-the-top ways, and filled it with chaos and insanity. This is the weirdest thing I’ve ever written in the best way possible, like an apocalypse directed by John Hughes.” – Magdalene Visaggio, creator/writer
FC • 32 pages • $3.99

Intresse: 4
Kommentar: Magdalene Visaggio och Marley Zarcone har skapat häftiga serier på var sitt håll och därför ska det bli extra intressant att kolla in vad deras samarbete Marilyn Manor innehåller.

ÖVRIGA FÖRLAG

NEW WORLD OGN SC (BOOM! STUDIOS)
*****ADVANCE SOLICITED FOR AUGUST 2019*****
Publisher : Archaia, an imprint of BOOM! Studios
Retail Price : $29.99
Writer: David Jesus Vignolli
Artist: David Jesus Vignolli
Cover Artist: David Jesus Vignolli
Synopsis:
– New World weaves the stories of three characters from unique backgrounds—an indigenous warrior seeking revenge against those who invaded her land, an African musician fighting for freedom against those who enslaved him, and a Portuguese sailor in search of redemption—who come together on a heroic
quest to free the world from an encroaching darkness.
– Written and illustrated by David Jesus Vignolli ( A Girl in the Himalayas ), New World intertwines the cultures of his personal heritage to explore the European discovery of the Americas with a vibrant blend of fantasy and history.

Intresse: 3
Kommentar: Lovande skildring av tre människoöden sammanlänkade av Europas ”upptäckt” av den Nya världen

TRUST FALL #1 (AFTERSHOCK COMICS)
(W) Christopher Sebela (A/CA) Chris Visions (Variant) Claire Roe
Ash Parsons was raised to believe she’s special. As someone with a quirk of genetics that lets her teleport things, she’s the golden goose of her family.
Her family is the foundation of a struggling criminal outfit trying to get ahead in the world and Ash is able to pop out whole fleets of cars and entire bank vaults. But while she can teleport valuables and her accomplices, she can’t teleport herself – making every job a trust fall with her family there to catch her and escort her to safety. It’s a perfect setup but as things begin to change and the Parsons move up in the world, Ash will find herself pushing back against her golden cage, with deadly results.
In Shops: Jun 12, 2019
$3.99

Intresse: 3
Kommentar: Christopher Sebela och Chris Visions har tidigare samarbetat på titeln Dead Letters (BOOM! Studios) och den här gången bjuder de på en serie om en tjuv med övernaturliga krafter.

TEST #1 (MR) (VAULT COMICS)
(W) Christopher Sebela (A/CA) Jen Hickman (Variant) Nathan Gooden
Aleph Null is a lot of things: An orphan, a human guinea pig undergoing medical tests for cash, a bodyhacker, a hardcore future junkie, and a corporate asset. But now, Aleph is on the run from their old life, in search of a mythical, Midwestern town named Laurelwood-where they’re test-marketing the future with tech that can’t possibly exist yet, and won’t for decades.
From Eisner-nominated Chris Sebela (Crowded, High Crimes) and Jen Hickman (Moth & Whisper) comes the story of a town out of time, full of mysteries, and populated by guinea pigs in need of liberation by the misfit least likely to be their savior.
$3.99

Intresse: 2
Kommentar: Mer Sebela och den här gången om frivilliga mänskliga försökskaniner.

INTERCEPTOR TP VOL 01 (VAULT COMICS)
(W) Donny Cates (A/CA) Dylan Burnett
Poli has a mech suit and a mission. Weep has machine guns and a temper. Together they lead a band of freedom fighters on a planet populated exclusively by blood-sucking vampires. A planet called Earth. Donny Cates (Venom, God Country) and Dylan Burnett (Cosmic Ghost Rider, X-Force) bring you neon-drenched, blood-soaked, all-out vampire warfare. #DeathBeforeUndead
$17.99

Intresse: 4
Kommentar: Donny Cates har jag haft ögonen på ett tag efter att ha läst och hyllat hans serier Buzzkill, The Ghost Fleet, The Paybacks och God Country. Han har också skapat rymdvampyrserien Interceptor som tidigare publicerats av Heavy Metal och som nu bytt förlag till Vault Comics vilka redan ger ut fortsättningen på serien med namnet Reactor och tanken är att det ska bli totalt tre delar i serien, nu under ett och samma tak.

MÅNADENS TIPS:

Incredible Hulk: Last Call #1 (one-shot) av Peter David och Dale Keown.

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...