Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 40 (2019)

söndag 6 oktober, kl 22:28 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Becky Cloonan, dubbel smittorisk, Immortal Hulk, Draculons dotter och mycket Joshua Middleton. Mycket nöje!

Nomen Omen #1 (Image Comics)

Först ut har vi Becky Cloonans variantomslag till den nya titeln Nomen Omen och jag kan bara konstatera att jag vill se ännu mer av hennes alster.

Contagion #1 (Marvel Comics)

En obehaglig smitta drabbar Marvels universum och Juan Jose Ryp bjuder på härlig detaljrik action.

DCeased #5 (DC Comics)

Joshua Middleton är sedan länge en favorit och jag kan verkligen känna Wonder Womans blandning av fasa och sorg när hon får möta hennes infekterade älskling.

The Immortal Hulk #24 (Marvel Comics)

Alex Ross bjuder på ytterligare ett magnifikt omslag till The Immortal Hulk – en titel jag verkligen behöver läsa in mig mer på.

Vengeance of Vampirella #1
(Dynamite Entertainment)

Det är inte bara 50 år sedan månlandningen, The Beatles promenad över övergångsstället vid Abbey Road eller bildandet av humorgänget Monthy Python Flying Circus. 1969 var även året då Vampirella såg dagens ljus och detta uppmärksammar Dynamite Entertainment med att bland annat ge oss en ny version av Vengeance of Vampirella – en titel från 1994 som visade en brutalare variant av Drakulons dotter – och återigen är det Joshua Middleton som levererar ett minnesvärt omslag. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...