Recensioner

War Machine #2 – 2nd printing

onsdag 25 mars, kl 13:07 av 0 kommentarer

warmachine_02_secondprintingI och med att första upplagan av War Machine #2 sålde ut och lämnade mig tomhänt så har det dröjt innan jag nu äntligen kommit över ett eget exemplar. Har redan haft #3 liggandes on hold i ett par veckor i väntan på tvåan, vilket har känts smått frustrerande. Huruvida #2 sålde ut tack vare extrem popularitet eller bara på grund av att Marvel inte tryckte upp särskilt många exemplar vet jag inte, men det hade ju varit lite småkul om det var tack vare det föregående, då åtminstone jag tyckte första numret var riktigt bra.

warmach002_int-6Nummer två av War Machine känns lite som ett rätt typiskt uppföljningsnummer, med fokus på att visa upp James Rhodes olika stridsförmågor och inställning till att vara superhjälte/soldat. Det är definitivt fartfyllt och spektakulärt när War Machine susar runt i Aqiria med vinande kulsprutor och kanoner åt alla håll samtidigt som han hijackar missiler och chattar med sina kollegor, men i det stora hela så händer det faktiskt inte särskilt mycket. Stort plus dock för scenen där han assimilerar en stridsvagn med tillhörande arsenal, och när stridsguden Ares (från Norman Osborns Dark Avengers) ger sig in i leken i slutscenerna så vet man nästan att nummer tre kommer att bli en orgie i kulregn och krossad metall. Vi får hoppas på det, och på att Leonardo Manco fortsätter leverera smutsigt snygga illustrationer.

Manus: Greg Pak
Illustration: Leonardo Manco
Förlag: Marvel
Betyg: 3-/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...