Recensioner

War Machine #7

onsdag 24 juni, kl 09:35 av 1 kommentar

WARMACH007_int_Page_5Minns du hur fruktansvärt dåligt jag tyckte att förra numret av War Machine var? Stolpskottet Allan Jefferson fortsätter här förstöra serien med sitt fula kluddande, och jag misstänker att Ferdinand utsatte mig för ett ondsint skämt på min bekostnad när han lurade mig att tro att Leonardo Manco skulle vara tillbaka som tecknare i det här numret, för det är han inte. Däremot så har det adderats ytterligare en tecknare här så att sjunde War Machine är uppe i tre olika tecknare i ett och samma nummer. Måste väl vara någon sorts rekord!? Känns sjukt spretigt och ihophafsat. War Machine fortsätter alltså att vara en stor besvikelse, även om storyn är något bättre här än i förra numret. En svag tvåa kan jag sträcka mig till, och då är jag rätt generös.

Manus: Greg Pak
Illustration: Allan Jefferson, Mahmud Asrar & RB Silva
Förlag: Marvel
Betyg: 2-/5

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    Flåt, det var inte jag. Enligt Marvel.com så står det att Manco skulle teckna detta nummer. Vad är det för värld vi lever i när vi inte ens kan lita på Marvel. Fan, det mörknar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...