Recensioner

Skrull Kill Krew #3

söndag 9 augusti, kl 12:03 av 0 kommentarer

skrull_kill_krew_3Kommer du ihåg inlägget Om spretigt tecknande och Skrull Kill Krew #2? Om ja: Applicera exakt samma sak på tredje numret av Skrull Kill Krew och spring ut och lek i solen. Om nej: Fortsätt läsa.

Skrull Kill Krew #3 är tyvärr fortfarande tecknat av två olika tecknare, där Mark Robinson gör ett helt perfekt jobb och Rob Campanella mest bara sabbar den känsla som Robinson skapat. Inte för att Campanella är direkt värdelös, men skillnaden blir så påtaglig när man kan jämföra dem så här sida vid sida. Känns lite trist. När det kommer till storyn så är det här fortfarande en serie som inte tar sig själv på alltför stort allvar, och det är mer roligt än spännande och engagerande. Om det här hade varit en ongoing serie så hade jag nog ärligt talat inte hängt kvar mycket längre, men i och med att det faktiskt bara är en miniserie på fem nummer så kör vi återstående två nummer också.

Manus: Adam Felber
Illustration: Mark Robinson & Rob Campanella
Förlag: Marvel
Betyg: 2/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...