Nyheter och tips

Julklappstips

onsdag 24 november, kl 21:36 av 1 kommentar

Idag är det precis en månad kvar till julafton och dagen till ära så tänkte jag bjuda på ett par julklappstips, så ni vet vilka seriealbum ni ska önska er av mor och far… Förlåt, Tomten menar jag naturligtvis. Ok, då kör vi igång.

The Amazing Screw-On Head and Other Curious Objects

Anders har redan recenserat denna präla och det var tack vare honom som jag fick upp ögonen för den. Mike Mignola är inte någon som jag läst mycket av men det här är helt klart det bästa jag har läst av karln hittills och den ligger bra till för att kvala in som ett av 2010 års bästa släpp. Anders recension hittar du här.

Legion of Super-Heroes: The Great Darkness Saga (Deluxe Edition)

Denna helt nysläppta samling finns med på min egen lilla önskelista. Som ni vet så är jag svag för Legion of Super-Heroes och detta är förmodligen den mest kända, och kanske bästa, story arcen från Paul Levitz klassiska run på tidningen.

Wolverine: Old Man Logan

Självklart ska vi ha med något från Marvel på listan också och Old Man Logan av Mark Millar och Steve McNiven är kanske det bästa som skrivits om allas vår favoritmutant. Det här är en skönt apokalyptisk och ultra-våldsam road-movie historia där Wolverine och en numera blind Hawkeye  rester genom USA för att leverera ett mystiskt paket. Recension av Old Man Logan hittar ni här.

Invincible Iron Man

Matt Fraction gör för Iron Man vad Ed Brubaker gjort för Captain America är en bra och träffande beskrivning av denna samling som samlar de första 19 numren av Invincible Iron Man, inklusive story arcen World’s Most Wanted som Ferdinand pratar varmt om här. Första arcen Five Nightmares är inte sämre den heller.

Så det var några korta julklappstips ifrån mig. Kanske har några av mina Shazam-kollegor lust att ge några av sina tips inför julen… Vi får väl se.

Kommentarer

  1. […] gick i bräschen för Shazams julklappstipsande. Givetvis vill även jag rekommendera The Amazing Screw On Head and Other Curious Objects (Dark […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...