Recensioner

Ultimate Comics: Enemy #3

lördag 29 maj, kl 17:57 av 1 kommentar

enemy3Ultimate Comics: Enemy fortsätter med detta tredje nummer att vara en serie som är helt ok, men som det samtidigt är ganska lätt att glömma bort. Brian Michael Bendis kör vidare med sin mystiska story där New York inklusive en samling superhjältar attackeras av mäktiga men okända krafter, och han fortsätter att snåla med ledtrådarna. Spontant så känns det inte heller som om att vi kommer att få särskilt mycket svar i Enemy, utan snarare att dess syfte är att presentera ett gäng frågor som kommer att besvaras i en kommande miniserie.

Även om själva grundstoryn i Enemy kanske inte känns jättespännande så finns det en sidoplot med Thing som känns desto intressantare. Ska bli kul att se vad Bendis egentligen har i kikaren när det kommer till Ben Grimm. Utöver det så bjuds det som sagt inte på särskilt mycket att hetsa upp sig över. Det funkar, men det är inget som känns absolut nödvändigt. Något som dock är riktigt bra med Ultimate Comics: Enemy är tecknaren Rafa Sandoval. För mig är det helt klart värt att köpa den här serien enbart tack vare Sandovals riktigt starka penninsats som funkar riktigt bra tillsammans med den klara och färgstarka färgläggningen. Gillar du (som jag) fina färger och skarpa penndrag så är alltså Ultimate Comics: Enemy en serie för dig. Är du inte lika lättimpad (som jag är) av visuella fyrverkerier så finns det med stor säkerhet en hel del annat mer berättartungt som du hellre borde läsa.

Manus: Brian Michael Bendis
Illustration: Rafa Sandoval
Förlag: Marvel
Betyg: 3+/5

Kommentarer

  1. […] som präglat den här serien får känna sig blåst på konfekten. Enemy var som jag nämnt tidigare främst en inledning som puffar för den kommande miniserien Ultimate Comics: Mystery, även den […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...