Recensioner

Ultimate Comics: Enemy #4

tisdag 1 juni, kl 20:59 av 0 kommentarer

uce_4Dags för fjärde och sista numret av Brian Michael Bendis och Rafa Sandovals ultimate-serie Ultimate Comics: Enemy. Du som tänkte att vi skulle bjudas på en hel massa svar på de mysterier som präglat den här serien får känna sig blåst på konfekten. Enemy var som jag nämnt tidigare främst en inledning som puffar för den kommande miniserien Ultimate Comics: Mystery, även den skapad av team Bendis och Sandoval.

Det kan kanske kännas lite snöpligt för en del att Enemy egentligen inte leder till något mer än ett fortsatt köp av Marvel-titlar, men för min del så tycker jag ändå att de här fyra numren bjöd på så pass mycket spänning och välproducerad action för att jag ska vilja hänga kvar även fortsättningsvis. Kan dock tycka att de lika gärna kunde ha presenterat serien som en längre miniserie istället för att dela upp den i flera separata delar. Blir ju bara mer jobb för mig som serieköpare nu när jag måste lägga till Mystery till min prenumerationslista.

Ultimate Comics: Mystery kickar igång nu under sommaren.

Manus: Brian Michael Bendis
Illustration: Rafa Sandoval
Förlag: Marvel
Betyg: 3++/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...