Nyheter och tips

Previewstips oktober – Beasts of Burden/Hellboy

lördag 31 juli, kl 14:04 av 1 kommentar

bob-hellboyPREVIEWS #263: Det kändes som att det bara var en tidsfråga innan Dark Horse skulle göra detta. Att ge den ockulta detektivgruppen av hundar och katter i Beasts of Burden och demonpojken Hellboy med samma yrke en gemensam serie. Skriven av Evan Dorkin och Mike Mignola – författarna till de två respektive originalserierna. Illustrerad av Jill Thompson som tecknade miniserien av Beasts of Burden: Animal Rites förra året. Snacka om det bästa av två världar. Denna one-shot släpps den 27 oktober och kommer dessutom med ett variant-omslag av Mignola.

Kommentarer

  1. Henrik O says:

    Se tidigare kommentar. Ännu ett måste-köp. Läs gärna vår Evan Dorkin-intervju också, massor med intressant info om Beasts of Burden.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...