Allmänt

Utopi på väg

lördag 20 november, kl 16:50 av 2 kommentarer
Illustration: Elin Fahlstedt

Illustration: Elin Fahlstedt

Att gänget på Shazam brinner för litteratur med fantastiska inslag torde vara uppenbart för läsekretsen vid det här laget. Så givetvis börjar vår kollektiva puls att öka en aning vid nyheten att en svensk tidning där fantasin får fritt spelrum är på väg. Det är Kolik förlag som presenterar Utopi på följande sätt:

”Dina ögon ropar efter utsökta episka serier, efter delikataste fantasy och sirliga sägner, de ropar efter djup mystik. Hjärnan kräver science-fiction, nerverna kräver skräck, blodet kräver äventyr, njurarna kräver av någon anledning humor. Från andra håll hörs krav på erotik.”

I redaktionen har vi namn som Kim W. Andersson, Fabian Göransson, Karl Johnsson, Loka Kanarp, Lisa Medin och Lina Neidestam. Tidningen lanseras i februari och för den som tecknar prenumeration under november månad utlovas en speciell bonus: ditt porträtt utfört av en Utopitecknare. För mer information om detta och tidningen i allmänhet kolla in Utopibloggen!

Kommentarer

  1. […] tredje tipsinlägg i dag (det här kommer från lysande seriebloggen Shazam). En ny svensk serietidning är på gång, vid namn Utopi. Den ges ut av Kalik förlag, första […]

  2. […] svenska alternativseriemarknaden under alltför lång tid. Men lyckas tidningen efter allt vårt pluggande, intervjuande, längtande och trängtande att leva upp till de högt ställda förväntningarna? […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...