Nyheter och tips

Förhandsinformation: C´est Bon Kultur, Serieplaneten, Wibom Books och Wormgod

torsdag 11 mars, kl 19:39 av 0 kommentarer

Dystopia1C´est Bon Kultur har gett C´est Bon Anthology 9- Entanglements. i år med serier av bl.a. Allan Haverholm och Eliza Frye. Under första halvåret släpps även volym 10- Apocrypha och volym 11- Variations.

Serieplaneten har Serieblaskan nr 1/2010 på g under mars och ska i vår även ge ut en serietidning om Twilight-författaren Stephanie Meyer.

Wibom Books ska ge ut Lou! 3: Busskyrkogården av Julian Neel. En intervju med förläggaren Lisa Wibom finns här.

Wormgod startade förra året och ger lagom till SPX ut Mattias Elftorps Piracy is Liberation 008: The Spides pt 2. Wormgod gav förra året ut den första dystopin, Dystopi01: Vanja & Vanja av Danijel Zezelj och Öken av Carol Swain i samarbete med Seriefrämjandet. I år ska minst fyra ges ut. Dystopi02: Freak Dreaming av Artúras Rozkovas, Dystopi03: TK47 av Spyros Verykios och Spiksaga/Ramon av Igor Hofbauer, Dystopi04: Våra gator… av Mattias Elftorp samt Dystopi05: Munk av AKAB .

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...