Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 7

söndag 16 februari, kl 21:39 av 0 kommentarer
Farväl X-Men Legacy och tack Mike Del Mundo för alla snygga omslag.

Farväl X-Men Legacy och tack Mike Del Mundo för alla snygga omslag.

Så där ja, då var ordningen återställd med Veckans omslag på en söndag. Blev ju tyvärr två poster den här veckan men hoppas ni har överseende med denna generande fadäs.

Veckan som har gått har gett oss en hög med nya All-New Marvel Now!-titlar (tröttnar aldrig på den titeln, vad ska de kalla nästa uppgradering?) samt gamla Marvel-Now!-titlar som försvinner (vila i frid X-Men Legacy och tack Mike Del Mundo för en synnerligen fin svit av omslag), nya titlar från Image och Vertigo (Mercenary Sea & The Royals) samt början på sista arcen med Fatale.

Den här veckan hälsar jag Mark Brooks välkommen tillbaka till Veckans omslag, djupdyker i Winter Soldiers mörka förflutna, nynnar på en refräng av Anders Glenmark, utforskar den juridiska sidan av Jennifer Walters samt undrar om Batgirl skaffat sig akut allergi mot vitlök.

DPOOL2012023-DC11-LR-faf46

Deadpool #23

Mark Brooks är tillbaka med ett motbjudande och roligt omslag till Marvels alldeles egna snabbkäftade legosoldat. Yngsta sonen hävdar att jag inte gillar Deadpool för att han är en ”ny” hjälte och där har han helt rätt men Brooks och Alien kan jag aldrig få för mycket av.

SHEHULK2014001-DC11-LR-c7f11

She-Hulk #1

Kevin Wada har jag aldrig hört talas om men hans omslag till första numret av den senaste volymen av She-Hulk är klockrent. Något tilltufsad lämnar Jennifer Walters pinuppan bakom sig och stiger ut i rollen hon kan bäst när hon inte pucklar på superskurkar och räddar universum.

MemoryColl-03-pr-1-1e68f

The Memory Collectors #3

Detta drömska omslag av signaturen menton3 (Menton J. Matthews III) är strålande. Kreatören inte bara tecknar och författar den här serien utan han är också en begåvad multi-instrumentalist. Sjukt avundsjuk!

WSTBM2014001-DC11-LR-054b1

Winter Soldier: The Bitter March #1

Ytterligare en titel med Rick Remender? Hur hinner han med? Andrew Robinsons omslag till den här miniserien som utspelas under Kalla krigets glada spion-dagar är ascoolt med sin snygga logga, färgerna och sköna känsla av 60-tal.

BG-Cv28-ds-86468

Batgirl #28

Veckans favorit är tecknad av en av mina favoriter just nu. Alex Garner levererar som vanligt ett asgrymt omslag som den här gången doftar härlig vampyr och superhjältedramatik. En värdig vinnare!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...