Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 31

söndag 6 augusti, kl 10:17 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på klassisk superhjältefras, Amelia Earhart, smart lekfullhet, hasardspel och suggestiv rysare. Mycket nöje!

Superman #28 (DC Comics)

”Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är Superman!”Denna klassiska fras får en modern uppdatering i detta kärleksfulla omslag av Jorge Jimenez.

Elsewhere #1 (Image Comics)

Spännande äventyr i en främmande värld med Amelia Earhart som protagonist låter skönt i mina öron och Andrew Robinson lyckas fånga stämningen i sitt snygga omslag.

Savage Things #6 (Vertigo)

I förra omslaget till Savage Things lekte John Paul Leon med fågelperspektivet och titeln och här får vi ytterligare ett smart och lekfullt exempel från hans penna.

Batman #27 (DC Comics)

The Riddle och The Joker drar en spader i detta snygga och roliga omslag av Mikel Janin med underbara och obetalbara ansiktsuttryck.

Injection #14 (Image Comics)

Veckans favorit går till senaste numret av Warren Ellis och Declan Shalveys moderna rysare Injection där Shalvey briljerar med enkla men suggestiva medel. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...