Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 46

söndag 19 november, kl 20:59 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på supersöner, nazism och mörk magi, popgudar, Jon Davis-Hunt och Loki som Sorcerer Supreme. Mycket nöje!

Super Sons #10 (DC Comics)

Superboy och Robin har fått ett nytt hemligt högkvarter och går noggrant igenom listan på lämpliga skurkar att sätta bakom lås och bom. Alejandro Sanchez är det som står för detta snygga omslag.

Rasputin: The Voice of the Dragon #1 (Dark Horse Comics)

I Mike Mignolas Hellboy-universum misslyckades mordförsöket på Rasputin 1916 och den galne ryske trollkarlen anslöt sig senare till Adolf Hitlers innersta krets. Snart kommer Rasputin att stå ansikte mot ansikte med mannen som grundade B.P.R.D. och Mignola fångar med sin fulländade estetik mötet mellan nazism och mörk magi perfekt.

The Wicked+The Divine #33 (Image Comics)

”There’s only one thing all Imperial Phases share. They end. Ours does too.” Så lyder den ödesmättade ingressen till avslutningen på den senaste arcen av The Wicked+The Divine och originalomslaget är också helt svart för att understryka allvaret i situationen. Russell Dauterman bjuder dock på ett färgstarkt och underbart variantomslag med hela ensemblen av popgudar som jag gladeligen hade satt upp på väggen om det var en poster.

The Wild Storm #9 (DC Comics)

Jag är fortfarande lite sur över att Jon Davis-Hunt inte hade tid att teckna avslutningen på Gail Simones psykologiska och övernaturliga thriller Clean Room men jag kan fortfarande njuta av hans alster i titeln som gjorde att hans arbetsbörda blev för tung, nämligen The Wild Storm.

Doctor Strange #381 (Marvel Comics)

Av alla nya titlar som jag ser mest fram emot i Marvels nya satsning Marvel Legacy (Punisher som War Machine hamnar längst ner på listan) så hamnar Doctor Strange av Donny Cates och Gabriel Hernandez Walta i topp. Cates har redan imponerat på mig med serier som Buzzkill, The Ghost Fleet, The Paybacks och God Country och Walta imponerade stort i Tom Kings The Vision. Veckans favorit går utan omsvep till den oefterhärmlige Mike Del Mundo som även leverade asgrymma omslag till just The Vision och ja, det är Loki som är Marvels nya Sorcerer Supreme. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...