Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 27 (2019)

söndag 7 juli, kl 23:29 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Doom Patrol, Thena och Cody, franska vampyrer, Lois Lane samt Gröna lyktan. Mycket nöje!

Doom Patrol: Weight of the Worlds #1
(DC Comics)

Gerard Ways version av Doom Patrol är tillbaka och den oefterhärmlige Nick Derington bjuder på en snygg laguppställning.

Space Bandits #1 (Image Comics)

Mark Millars senaste titel Space Bandits bjuder på flera variantomslag och ett som stack ut i mängden var Travis Charests bidrag där vi får möta seriens huvudpersoner Thena Khole och Cody Blue och även Codys telepatiska vita ödla – ”the Joe Pesci of the dynamic”, som Millar uttrycker det.

Buffy The Vampire Slayer #6 (BOOM! Studios)

Ytterligare ett snyggt variantomslag från Buffy the Vampire Slayer som visar en tidigare ”Chosen One” i kämpatagen, den här gången från 1820-talets Frankrike. Alexa Sharpe, vars stil för tankarna till svenske Per Åhlin, står för detta härliga omslag.

Lois Lane #1 (DC Comics)

Jenny Frisons underbara noiromslag till Lois Lane är som vanligt briljant.

The Green Lantern #9 (DC Comics)

Veckans favorit går till Jeff Dekals magnifika version av Green Lantern. Vi ses nästa vecka där jag tänkte bjuda på recensioner av bland annat Spirou-albumet Hoppets tid, del 1 av Émile Bravo, Middlewest av Skottie Young och Jorge Corona plus en del annat.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...