Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 36

söndag 10 september, kl 19:32 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på menageri, Lotion, fånge, G-Dog och superspionen Eggsy. Mycket nöje!

Shade, The Changing Girl #12 (DC Comics)

Sista numret av Shade, The Changing Girl bjuder på ett menageri av djur med Loma och den stulna drömmanteln i centrum. Matt Taylor är det som står för detta härliga variantomslag.

Doom Patrol #8 (DC Comics)

Alla, inklusive jag, som undrar vad som hände med den stackars katten Lotion som fick mänsklig gestalt i första volymen av Doom Patrol får svaret i senaste numret. Nick Deringtons omslag är både tragikomiskt och vackert och jag gillar också loggan som neonrosa graffiti.

Hawkeye #10 (Marvel Comics)

Kate Bishop är inte sig själv i den pågående arcen av Hawkeye och Julian Totino Tedesco nitar både själva premissen och känslan av att vara Madame Masques fånge.

Astro City #47 (Vertigo)

Alex Ross levererar ett skönt omslag med G-Dog, Astro Citys egna superhjältehundmänniska eller superhjältemänniskohund, välj själva.

Kingsman: The Red Diamond #1 (Image Comics)

Frank Quitelys omslag till första numret av den nya följetongen av Kingsman är lätt att missa men zooma in och beundra denna mästare in action. Allt ifrån Eggsys klanderfria kostym och slips, rynkor, veck, fingrar, naglar och fantastiska skuggningar. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...